NAŠE PREDNOSTI

Ozonirana voda

Voda je ključni sastojak stvaranja naših proizvoda, kao i nositelj aktivnih sastojaka i ekstrakata formula: iz tog razloga Eley je godinama obrađivao vodu za proizvodnju ozonom. Neke studije su potvrdile da je ozon, molekula sastavljena od tri atoma kisika, valjana alternativa tradicionalnim agensima poput klora i njegovih spojeva; u odnosu na njih, ozon ima veću oksidacijsku moć, što ga čini učinkovitim protiv šireg spektra bakterija. U maloj koncentraciji ozon je netoksičan i u kratkom vremenu se vraća u svoj izvorni oblik (kisik), ne ostavljajući ostatke. Njegova upotreba također jamči brzu, sigurnu, dubinsku i potpuno ekološku higijenu, čineći vodu mikrobiološki čistom, u savršenom stanju za aktivno uključivanje funkcionalnih načela.

Vegan OK certifikacija

Cijeli INSIGHT asortiman ima certifikat VEGAN OK, uključujući linije Incolor, Incolor Man i Pigments. Ovaj je standard uspostavljen za poticanje širenja kulture poštovanja života i okoliša. Koristi i onima koji nisu vegani ili vegetarijanci, tako da takve vrijednosti mogu biti zajednička baština za sve. Stoga, kupujući proizvod s logotipom VEGAN OK na naljepnici, potrošač implicitno dobiva jamstvo od proizvođača da proizvod ne sadrži životinjske komponente i stoga ne uključuje eksploataciju i ubijanje životinja.

Fito i organski ekstrakti

Glavni funkcionalni aktivni sastojci u našim formulacijama dobiveni su iz organske poljoprivrede, a potječu iz certificiranih kultura. Kombinacije prirodno dobivenih ulja i maslaca tada djeluju u sinergiji s ovim ekstraktima, povećavajući mekoću i hranjivost kose. Odabir organskih aktivnih sastojaka znači zaštitu planete, zaštitu radnika koji su dio proizvodnog lanca i zaštitu dobrobiti krajnjih potrošača. Naši se laboratoriji vode prema preciznim ekološkim i zdravstvenim parametrima. Ovo su sastojci koje smo odabrali, a koje ne:

Testirano na Nikal

Sve naše formule testirane su na nikal, ‹0,5 PPM, kako bi se zajamčila veća sigurnost u slučaju preosjetljivosti.

Visoki postotak prirodnosti

Naše formule sadrže visok postotak prirodnih sastojaka. U prosjeku više od 96% ukupne formule čine sirovine prirodnog podrijetla.