INTENZIVNI TRETMAN ZA OBNOVU UNIŠTENE I OŠTEĆENE KOSE

Kosa je važan dio naše osobnosti: ona igra važnu ulogu, kako psihološku, tako i socijalnu, u izrazu našeg identiteta. Promjena oblika i boje vaše kose postaje način promjena je i načina na koje vas društvo doživljava. Često je, međutim, da bi se postigao željeni rezultat, potrebno pribjeći kemijskim i termo-mehaničkim tretmanima kako bi se izmijenila struktura kose, ponekad riskirajući da ošteti vlakno kose. Osim toga, neki agensi iz okoliša poput izloženosti sunčevoj svjetlosti, prašini i onečišćenju također mogu utjecati na zdravlje kose, uzrokujući suhoću, lomljivost i gubitak sjaja kose.

Posljedice? Gubitak snage vlakana kose i pogoršanje izgleda kose, koja postaje kovrčava, suha, beživotna i lomljiva. I u tome je važnost formuliranja proizvoda koji moraju biti učinkoviti i osigurati vidljivo poboljšanje izgleda kose.

REBUILD je Insightov profesionalni sustav za rekonstrukciju kose koji nudi dvije inovativne, učinkovite i funkcionalne formulacije za profesionalnu upotrebu u salonu:

  • Serum za punjenje kose
  • Brtvilo za kutikulu kose


Linija REBUILD razvijena je u suradnji sa Sveučilištem u Bologni. Formule dvaju proizvoda bogate su sastojcima prirodnog podrijetla koji pomažu vratiti integritet vlakana kose i sadržaj proteina, poboljšavajući njezin sjaj, kompatibilnost, snagu i elastičnost.

IN VIVO I IN VITRO TESTOVI
Kako bi se procijenila učinkovitost proizvoda Insight REBUILD, provedene su dvije različite vrste testova. Testovi in vivo, uglavnom temeljeni na senzorskoj analizi, tj. Skupu metoda koje pristupaju karakteristikama proizvoda koristeći primarna ljudska osjetila. Test modela pripada ovoj kategoriji. In vitro testovi, kroz laboratorijske analize na uzorcima kose. Ova vrsta testa uključuje upotrebu vrlo specifičnih instrumentalnih metoda koje mogu pružiti točna mjerenja određene značajke kože ili kose.

IZBOR AKTIVNIH SASTOJKA
Kad je kosa oštećena, ljuske kože vlasišta imaju tendenciju podizanja, što rezultira gubitkom lipida, koji su prirodno prisutni u vlaknima dlake. Izbor funkcionalnih aktivnih sastojaka stoga je presudan za vraćanje kose u prvobitno zdravstveno stanje: biljna ulja, na primjer, pomažu u rehidraciji vlakana kose (posebno najudaljenijeg sloja), pogodujući njenoj snazi, sjaju i kompatibilnosti. Aktivni sastojci biljnog podrijetla također su sjajni antioksidanti i neophodni su za zaštitu bjelančevina i lipida u kosi koji lako oksidiraju i razgrađuju pod utjecajem sunčeve svjetlosti, vanjskih sredstava, topline i tretmana.

Aktivni sastojci unutar linije Rebuild

+ ORGANSKO ULJE AVOKADO
Ulje avokada idealan je sastojak za njegu krhke, lomljive i beživotne kose. Prirodni izvor lecitina i kalija, bogat je elementima koji ga čine posebno vrijednim u liječenju oštećene kose. Pomaže da kosa postane sjajnija i jača.

+ FITOKERATIN
Mješavina hidroliziranih bjelančevina biljnog podrijetla s aminokiselinskim profilom vrlo sličnim keratinu za kosu, sposobna povećati otpornost na vuču i poboljšati neke karakteristike mokre i suhe kose, kao što su mekoća, kompatibilnost ili održavanje stila.

+ EKSTRAKTI SMEĐIH I CRVENIH ALGI
Ovi ekstrakti, u kombinaciji s bjelančevinama biljnog podrijetla, doprinose stabilnoj obnovi KAP-a unutar korteksa kose. Na taj način pomažu povećati masu kose i ojačati strukturu kose. Oni su također bogati mineralnim solima, polifenolima i polisaharidima, pa stoga igraju remineralizirajuću ulogu, ključnu u obnavljanju oštećene kose u njezino idealno zdravstveno stanje.

+ EKSTRAKTI MAGNOLIJE I ĐUMBIRA
Kombinacija ekstrakata biljnog podrijetla štiti kosu od oksidacije proteina, održava integritet strukture kose, osigurava čvrstoću vlakana i poboljšava sjaj.

+ PRACAXI ULJE
Bogat lipidima sličnim onima u površinskom sloju kose, pomaže u restrukturiranju i zaštiti krajnjeg dijela kose.

 

PROIZVODI:

KORAK 1 – FILLER SERUM
Serum za punjenje kose prva je faza REBUILD tretmana. Formula, gdje je  PH proizvoda uravnoteženiji nego što je PH kose, kako bi olakšao otvaranje ljuskica.
Bogata je sastojcima koji mogu duboko prodrijeti i potpuno obnoviti stjenke  kose iznutra.

Kako koristiti:

  1. Očistite kosu šamponom Insight  Intech Pretreatment
  2. Kosu osušite ručnikom uklanjajući višak vode
  3. Rasporedite FILLER serum po vlažnoj kosi
  4. Ostavite da djeluje 8 do 12 minuta, ovisno o tipu kose
  5. Isperite samo vodom
  6. Nastavite sa  hair cuticle  sealer tretmanom

KORAK 2hair cuticle  sealer tretman
Hair cuticle  sealer tretman druga je faza REBUILD tretmana. Zatvaranje i zaglađuje kutikulu kose. Njegova kisela pH formula, koja se primjenjuje nakon ispiranja filler seruma , sadrži sastojke koji mogu zaštititi vanjsku kožicu, zatvarajući hranjive tvari koje su  prethodno dodane kosi. Hair cuticle  sealer tretman isto tako i  poboljšava sjaj kose.

Kako koristiti:

  1. Nakon što ste isprali filler serum, nanesite hair cuticle  sealer komponentu na kosu koja je pažljivo osušena ručnikom
  2. Ostavite da djeluje 8 do 12 minuta, ovisno o tipu kose
  3. Isperite samo vodom
  4. Oblikovati i osušiti kosu

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)