MANTRA ZA KOVRČANU KOSU

Podignite ruku ako imate gustu, kovrčavu kosu i zadovoljni ste proizvodima koje koristite i rezultatom koji dobijete. Ovaj je članak posvećen vama sa kovrčavom kosom, koji ste često neshvaćeni i loše savjetovani kao konzumenti.Mi se želimo se pobrinuti za vašu “krunu” ! Počnimo s tim da kažemo da izraz “kovrčava kosa” zapravo obuhvaća različite vrste kose, kojima su potrebni izuzetno različiti proizvodi. Koje korake slijedite u svakodnevnoj rutini kako biste poboljšali oblik i teksturu valova i kovrča? Koji su najprikladniji proizvodi za ovu vrstu kose?

Ključna je riječ hidratacija: nikad ne odustajte od regeneratora ili maski, ali također je važno njegovati kosu specifičnim sprejevima, izbjegavajući formulacije na bazi alkohola. Druga preporučena tehnika za dobivanje savršenih uvojaka je nanošenje proizvoda za oblikovanje na vrlo mokru kosu. Doista, kovrče se stvaraju tijekom sušenja, pa što je sušenje sporije, to je bolje.

Odabir pravog proizvoda na temelju vrste kovrčave kose nije jednostavan, ali ni nemoguć. Lagani proizvod poput Insight Styling Oil non Oil idealno je rješenje za one s mekim kovrčama ili za one koji žele postići stil prirodnog izgleda.

Zapravo, zahvaljujući svom srednjem zadržavanju, pomaže definirati i oblikovati kosu, kao i eliminirati kovrčanje. Srednja ili gusta kovrčava kosa, međutim, zahtijeva kremasti proizvod: u ovom je slučaju Insight Styling Modeling krema definitivno najbolji izbor ako tražite dugotrajan proizvod snažnog držanja koji može oblikovati i definirati kovrče. Štoviše, u danima koji slijede nakon nanošenja, sve što trebate jest navlažiti kosu rukama kako bi čarobno ponovno aktivirali učinak modeliranja proizvoda.

Jeste li već isprobali ove proizvode? Želite li nam reći nešto o svom iskustvu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)